Anne&Valentin

Anne & Valentin is ontstaan door... Anne en Valentin. Deze deelden dertig jaar lang zowel hun professioneel als persoonlijk leven met elkaar. Hun harten klopten als één. In Toulouse, waar hun bedrijf werd opgericht en waar het hoofdbureau nog steeds gevestigd is, waren Anne en Valentin een inspiratie voor velen.

Hun avontuur startte in september 1980 toen Valentin zijn diploma van opticiën behaalde. De twee tortelduifjes stonden te popelen om te beginnen in hun optiekzaak met een selectie van originele en unieke monturen. Vanaf dag één wouden ze hun klanten begrijpen, hoe ze bewegen, leven en denken, om zo de perfecte montuur te vinden die volledig linkt aan de unieke persoonlijkheid van de klant. Door hun uitzonderlijke aanpak merkten ze al snel dat ze beperkingen hadden in hun aanbod. Er waren niet genoeg modellen beschikbaar. Hierdoor begon Anne met het tekenen van modellen.

In 1984 lanceerden ze hun eerste collectie, die sober Anne et Valentin werd genoemd. Dit in tegenstelling tot hun originele, kleurrijke en levendige creaties.

Anne et Valentin brengen jaarlijks 45 modellen op de markt en werken met verschillende thema's. Origineel, frivool, uniek,... Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Zowel voor mannen als vrouwen.

Optisch: €234 tot €420
Zonnebril: €205 tot €299

POLATEST

Last van hoofdpijn, nekpijn
of geïrriteerde ogen?

KLIK HIER