Optiek Jo

Mensen helpen aan een comfortabele kijkervaring, dat is onze missie. Dit door een van de meest innovatieve optiekzaken te zijn en waar permanente bijscholing een evidentie is.

Reeds in 1993 voerde ik oogmetingen volgens MKH uit, een bijzondere testmethode, zie Polatest®. Vandaag worden wij binnen de optiekwereld beschouwd als dé specialist inzake het binoculair kijken. 

Nog iets om trots op te zijn: in 2007 installeerden wij als een van de eerste ter wereld een toestel dat alle optische fouten in het oog tot in het kleinste detail kan meten en in kaart brengt. En dankzij de i.Scription® technologie kunnen wij mensen met nachtblindheid beter helpen zien.

Met de Medmont® topograaf kunnen wij ook contactlenzen aanpassen voor "moeilijke" ogen: lenzen bij keratoconus, of voor mensen die een mislukte laserbehandeling of "krasjes" achter de rug hebben. Eveneens nachtlenzen staan in onze portfolio.

En last but not leest hebben wij als eerste in Vlaanderen de VisuFit 1000. Dit innovatieve meettoestel van Zeiss meet perfect op hoe de bril staat en berekenend alle parameters om de brillenglazen juist te centreren en te produceren. De meest comfortabele kijkervaring is een feit. Ook een 3D-scan is mogelijk om zo virtueel monturen te passen en brillen op maat te maken. Dit laatste is nog toekomstmuziek, maar wij zijn er alvast klaar voor..

We bouwden in die 30 jaar aan één van de meest innovatieve optiekzaken in het land, gewaardeerd door onze klanten en onze collega's. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen te helpen die met hun klachten al jaren van het kastje naar de muur gestuurd worden. Daar doen we het voor! Op dat pad willen we blijven verdergaan. Welkom in het ZEISS Analyse Expert Center!

Jo: Polatest expert     Yasmin: Optometrist    Josie (niet op foto): Optometrist

Waar kan je ons vinden?

Onze zaak is centraal gelegen in Zulte. Meer bepaalt in de Centrumstraat van de deelgemeente Olsene. Via de autostrade E17 Gent - Kortrijk, afrit 6 Kruishoutem (tussen Deinze en Waregem). Op de N459 (dit is de baan van Kruishoutem naar Dentergem) volg je de richting Zulte. 

Onze zaak bevindt zich aan de overkant van de kerk. Parkeren kan gratis op het kerkplein (Willem van Olsene plein).

Voor wie met de bus  komt, neem de lijn 75, Deinze - Kortrijk, en stap af aan de halte Olsene - Kerk. Op 50m, richting de kerk vind je onze zaak.

Met de Corona-maatregelen werken wij op afspraak. Welkom!

POLATEST

Last van hoofdpijn, nekpijn
of geïrriteerde ogen?

KLIK HIER